OBVESTILO:

Zaradi trenutnih okoliščin, zabav in delavnic ne izvajamo. Geomulci smo žal na “odmoru” za nedoločen čas. Ko se razmere stabilizirajo, bomo lahko spet raziskovali skupaj. Hvala za razumevanje.

 

GEOMULCI so mladi raziskovalci, ki jih zanimajo vse skrivnosti naše Zemlje, se navdušujejo nad čudežno vodo v vseh njenih oblikah, bleščečimi kristali, divjimi ali spečimi vulkani in ostalimi čudesi.

Ali je vaš otrok neskončno radoveden, rad raziskuje naravo, ga zabava odkrivanje skrivnosti Zemlje? Želi s svojimi prijatelji postati pravi GEOMULC?

Potem je naravoslovna zabava druščine Geomulcev prava izbira.

Izbirate lahko med dvema temama. Vsaka zabava vsebuje spoznavno-teoretični del (vsebine, podane na zabaven način ali skozi igro) in praktični/ustvarjalni/eksperimentalni del. Za izbrano zabavo dobite tudi vabila v elektronski obliki, ki jih lahko natisnete.

Geomulci raziskujejo naravo

Zakaj naše zabave?

Ker z zanimivimi naravoslovno geološkimi temami usmerjamo otrokovo pozornost na naravo in dogajanje na našem čudežnem planetu. Po nasvetih strokovnjakov za uravnotežen razvoj otrok se z aktivnostmi zastavljenih programov trudimo nagovarjati obe polovici možganov. Zato združujemo zabavo z naravoslovjem in ustvarjalnostjo. Smo navdušeni nad otroško radovednostjo, zato se vedno potrudimo, da jo podpremo in ohranjamo.

Vsak otrok, ki praznuje rojstni dan, prejme potrdilo, da je postal član druščine GEOMULCEV (5 % popust za vse nadaljnje rojstne dneve) in darilce.

Zabave izvaja: Katarina Fuchs, univ. dipl. ing. geologije, s sodelavci

 

Možni dnevi za zabave: petek, sobota in nedelja. Zabava je pri vas doma ali zunaj v bližnji okolici. Ob sobotah in nedeljah lahko zabavo organizramo tudi v lepih prostorih Katja dance company v Ljubljani.

 

Kontakt:

  • Pišite nam preko elektronske pošte geomulci@gmail.com
  • Pokličite nas na telefon 031 453 233 (Katarina)

 

Prostori Katja Dance Company
Prostorna dvorana

Rezervacijo potrdite s predplačilom 40€ ali celotnim nakazilom.

Ob odpovedi z vaše strani, vsaj 24 ur pred dogodkom, vam plačilo vrnemo, zadržimo le 10€ za stroške in organizacijo. Če zaradi višje sile pride do odpovedi z naše strani, vam plačilo v celoti vrnemo.

Če je vaš otrok navdušen še nad katerimi drugimi temami, lahko, če pravočasno rezervirate termin, oblikujemo rojstnodnevno doživetje posebej zanj. Zemlja ponuja neskončne možnosti (pitna voda – vodni krog, potresi, plazovi, naše Osončje, meteoriti, morje, fosili, kemijski poizkusi …).